Tarieven en vergoedingen

De praktijk is aangesloten bij het RBCZ en de Nederlandse Vereniging voor Klassieke Homeopathie (NVKH). De meeste zorgverzekeraars stellen dit als voorwaarde om tot (gedeeltelijke) vergoeding over te kunnen gaan. Klik hier voor een actueel vergoedingenoverzicht:

 

https://www.nvkh.nl/media/org/3b36a2b6b0ba68b727509e85a730c3e2.pdf

 

 

U krijgt elk consult vanuit de praktijk in ieder geval één middel mee zonder meerkosten. De eventueel extra voorgeschreven middelen en supplementen kunt u op recept bij een apotheker bestellen. Deze komen voor eigen rekening. Er is ook een mogelijkheid dat wij u bij een groothandel aanmelden zodat u uw supplementen met korting kunt krijgen.

 

Tarieven homeopathie, bioresonantie en meridiaanmeting:  
Intakeconsult 120 euro
Vervolgconsult  80 euro
Kort consult/ telefonisch consult  45 euro
Korte beoordeling per tel/mail incl. verzenden middel  45 euro
Huisbezoek  in overleg

 

Uitsluitend contant of mobiel betalen. U krijgt de nota gelijk mee zodat u deze direct bij de ziektekostenverzekeraar kunt declareren.

Het eigen risico van € 385,00 van uw verzekering heeft geen betrekking op de aanvullende verzekering. Dit betekent dus dat de behandeling vergoed wordt, mits de aanvullende verzekering het dekt. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig. 

 

Let op: bij het niet verschijnen op de afspraak wordt het volledige tarief van de voorgenomen behandeling in rekening gebracht, tenzij de afspraak minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd.